Safety Awareness Video - Management and Safety Culture - Hungarian

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezt a rövid videót, amely a perem és kötélvédelemről szóló munkabiztonsági videónk folytatása. Ennek a videónak a címe “Vállalati kultúra és biztonság”, amely a munkairányító, a cégvezető és a cégtulajdonos kihallgatásán keresztül mutatja be az első videóban látott halálos balesethez vezető események kivizsgálását.

IRATA TAGOK

Felhívjuk figyelmüket, hogy a weboldalunkon található videó ITT tölthető le, így internetes hozzáférés nélkül is megtekinthető. Javasoljuk, hogy ezt a videót a lehető leghamarabb osszák meg az illetékes dologzóikkal.

A videó mellé összeállítottunk egy tájékoztatót az ipari alpintechnikával foglalkozó cégek tulajdonosai, cégvezetői, és munkairányítói számára, amely azért készült, hogy rávilágítson egy rosszul megtervezett munka következményeire. A videókban feltárt nyilvánvaló hibák elkerülése érdekében megfelelő intézkedéseket kell hozni. A tájékoztató az IRATA tagvállalatai számára elérhető a honlapunkon ITT.

Az IRATA munkabiztonsági videókat, ezzel a tájékoztatóval együtt, minél hamarabb meg kell mutatni az ipai alpin tevékenység tervezésében és irányításában résztvevő dolgozóknak annak érdekében, hogy átgondolják jelenlegi munkavégzésük folyamatait.