Safety Awareness Video - Edge and Rope Management - Romanian Subtitles

Urmatorul film IRATA de constientizare a sigurantei “Administrarea cozilor si a marginilor” a fost creat de IRATA pentru a informa si educa tehnicienii alpinisti utilitari despre importanta supervizarii adecvate, si a pericolelor procedurilor de administrare inadecvata a marginilor.

MEMBRII IRATA

Va aducem la conostinta ca filmul din zona de membru a siteului este descarcabil, pentru a permite vizualizarea lui in sedinte chiar daca nu este acces la internet. Recomandam ca acest film si pachetul insotitor de prezentare sa fie distribuite cu toti tehnicienii in sedinte de siguranta cat mai curand posibil.

Acest film a fost creat cu scopul de a fi utilizat in sedinte de siguranta si include intrebari care ar trebui discutate in timpul vizualizarii. Pachetul de prezentare este disponibil pentru a ajuta prezentatorul, acest pachet este disponibil in zona de membru IRATA de pe site (AICI).

POSTERUL DE ADMINISTRARE A MARGINII

Va rugam sa vizualizati si posterul IRATA referitor la administrarea marginii, acesta poate fi descarcat AICI si vedeti ICOP sectiunea 2.7.10, 2.11.3 si Anexa P.