Safety Awareness Video - Edge and Rope Management - Dutch Subtitles en

De volgende IRATA veiligheidsbewustzijn video “rand- en touwbescherming” is ontwikkeld door IRATA met als doel rope access technicians te informeren en instrueren wat het belang is van passende supervisie en de gevaren van onvoldoende rand- en touwbeschermingsprocedures.

IRATA Members

De video is te downloaden in de member’s area van onze website, zodoende kan men het laten zien bij gelegenheden zonder toegang tot internet. We raden ten sterkste aan dat deze video en bijbehorende presentatie pakket zo spoedig mogelijk gedeeld worden met alle technicians via veiligheids bijeenkomsten.

Deze video is bedoeld om te laten zien als onderdeel van een veiligheids bijeenkomst, inclusief de on-screen vragen welke besproken dienen te worden tijdens het laten zien van de video. Een ‘presentatie pakket’ om handvatten te bieden aan de presentator is beschikbaar voor IRATA member companies op de member’s area van onze website (HIER).

EDGE MANAGEMENT POSTER

Graag ook aandacht voor de IRATA poster over rand- en touwbescherming, welke HIER te downloaden is. Tevens graag aandacht voor ICOP secties 2.7.10, 2.11.3 en Annex P.