SAFETY AWARENESS VIDEO - MANAGEMENT AND SAFETY CULTURE - Romanian en

Suntem încântați să prezentăm acest scurtmetraj care reprezintă o continuare a videoclipului „Managementul muchiilor si al corzilor”. Videoclipul este intitulat „Managementul și cultura siguranței” și arată investigația asupra aspectelor manageriale și de supraveghere ale evenimentelor care au condus la incidentul prezentat în primul videoclip.

MEMBRII IRATA

Vă rugăm sa rețineți că videoclipul poate fi descărcat AICI, astfel încât să poată fi vizualizat fără acces la internet. Vă recomandăm ca acest videoclip să fie prezentat persoanelor relevante din organizația dvs. cât mai curând posibil.

Împreună cu videoclipul am redactat o notă de informare în beneficiul proprietarilor, managerilor și supervizorilor companiilor de alpinism utilitar. Aceasta trebuie folosita pentru a reflecta asupra consecințelor care pot apărea atunci când munca nu este bine planificată. In cadrul organizației dvs. trebuie luate masuri pentru a evita erorile clare identificate în această serie de videoclipuri. Nota de informare este disponibilă companiilor membre IRATA AICI.

Videoclipurile noastre de conștientizare a aspectelor legate de siguranță si nota informativă trebuie folosite pentru toți cei implicați în planificarea și gestionarea operațiunilor de alpinism utilitar, astfel încât sa-si poată revizui modul în care își desfășoară activitatea.